اگر شروع به خواندن مقاله‌ی راهنمای خرید توسعه دهنده شبکه کرده‌اید، با خیال راحت می‌توانیم بگوییم که احتمالا مشکل پوشش وای فای در خانه دارید. اجازه دهید این موضوع را با هم بررسی کنیم و به شما در انتخاب توسعه دهنده شبکه بیسیم کمک کنیم. همه‌ی روترهای وای فای یکسان ساخته نشده‌اند و از طرفی هم همه‌ی خانه‌ها به یک شکل ساخته نشده‌اند؛ بنابراین اگر شما فقط در نقاط خاصی از منزلتان به سیگنال دسترسی ندارید، با خرید توسعه دهنده وای فای می‌توانید این مشکل را حل کنید.

راهنمای خرید توسعه دهنده شبکه بی سیم

اما درست مانند روترها و خانه‌ها، توسعه دهنده‌ها نیز یکسان نیستند و تفاوت‌هایی با هم دارند. پس چگونه بهترین توسعه دهنده وای فای را انتخاب کنیم؟

قبل از اینکه عمیق‌تر به خرید توسعه دهنده بی سیم بپردازیم؛ نگاهی به چگونگی کارایی توسعه دهنده وای فای می‌اندازیم.

راهنمای خرید توسعه دهنده شبکه بی سیم

توسعه دهنده شبکه بی سیم چیست ؟

از توسعه دهنده با نام‌های ریپیتر (تکرار کننده)، تقویت کننده و اکستندر (گسترش دهنده) نیز یاد می‌شود. توسعه دهنده با پخش سیگنال‌ها از هر دو طرف، روتر را به نقاط انتهایی مثل تبلت، لپ‌تاپ یا گوشی شما پیوند می‌دهد و این بدان معنی است که شما فضای زندگی خود را با امواج رادیویی بیشتری پر می‌کنید.
در نهایت شما در هر نقطه از منزلتان به پوشش قوی‌ای دسترسی دارید و این کاری است که یک توسعه دهنده انجام می‌هد. همه خانه‌‌ها و ادارات دارای نقاط مرده‌‌ای هستند که سیگنال وای فای به آنها نمی‌رسد. توسعه دهنده وای فای سیگنال ضعیف را دریافت می‌کند، آن را تقویت می‌کند و پخش می‌‌کند.

در ادامه‌ی راهنمای خرید توسعه دهنده وای فای، چند نکته اساسی که قبل از خرید ریپیتر مناسب باید بدانید را بیان کرده‌ایم.

راهنمای خرید توسعه دهنده با فرکانس مناسب

پشتیبانی از تک باند 2.4GH یا دو باند 2.4GH و 5GH. اکثر توسعه دهنده‌های محدوده‌ی وای فای، روی طیف فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می‌کنند. ریپیترهایی که گران‌تر هستند از 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز پشتیبانی می‌کنند. با خریدن توسعه دهنده‌های تک بانده پول کمتری خرج می‌کنید؛ اما اگر روتر شما دو بانده است و می‌خواهید از این مزیت روتر استفاده کنید، توسعه دهنده‌های دوبانده انتخاب مناسبی هستند؛ اما قیمت بالاتری دارند.

راهنمای خرید توسعه دهنده با فرکانس مناسب

راهنمای خرید توسعه دهنده سازگار با استانداردها

سازگار با IEEE 802.11 a/b/g/n یا IEEE 802.11 b/g/n یا IEEE 802.11 a/b/g/n/ac. سازگاری استانداردها تا حدودی با فرکانس و سال ساخت روتر شما ارتباط دارد. ساده‌ترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که به مشخصات روتر خود نگاه کنید و استانداردهایی را که پشتیبانی می‌کند، بررسی کنید. اگر شک دارید، یک توسعه دهنده عمومی انتخاب کنید که با هر روتر 802.11 a/b/n/ac کار کند. سازگاری کلیدی برای اطمینان از یکپارچگی بهتر بین روتر شما و توسعه دهنده برد است.

راهنمای خرید توسعه دهنده با مشخصات ظاهری مناسب

دسکتاپ یا پلاگین، بدون آنتن خارجی، آنتن دوگانه یا بیشتر، اینها برخی از مشخصات از نظر ظاهر فیزیکی دستگاه هستند. دو نوع توسعه دهنده وجود دارد. دسکتاپ و پلاگین. بیشتر توسعه دهنده‌های دسکتاپ دقیقاً شبیه یک روتر بی‌سیم معمولی هستند و معمولاً به آنتن‌های قابل تنظیم خارجی، چندین پورت LAN برای اتصال به دستگاه‌هایی مانند تلویزیون و کنسول‌های بازی و پورت‌های USB برای اتصال به تجهیزات جانبی مانند درایوهای ذخیره سازی و چاپگر مجهز هستند.

راهنمای خرید توسعه دهنده با مشخصات ظاهری مناسب

توسعه دهنده‌های پلاگین بسیار کوچکتر از همتایان دسکتاپ خود هستند و مستقیماً در پریز دیواری قرار می‌گیرند. برخی از مدل‌ها دارای آنتن‌های خارجی هستند، در حالی که برخی دیگر از آنتن‌های داخلی برای ارائه نمایه‌ای نامحسوس استفاده می‌کنند. با توجه به اندازه آنها، توسعه دهنده‌های پلاگین معمولاً فقط یک پورت LAN دارند و فاقد اتصال USB هستند، که باعث می‌شود همه کاره نباشند؛ اما نسبت به توسعه دهنده‌های رومیزی مقرون به صرفه‌تر باشند. اگر نمی‌توانید یک پریز دیواری را اختصاص دهید، به دنبال یک مدل پلاگین باشید.

راهنمای خرید توسعه دهنده با امنیت بالا

به جرات می‌توان گفت که توسعه‌ دهنده‌های فعلی از پروتکل امنیتی WPA2-PSK، یکی از بالاترین سطح امنیتی موجود برای کاربران خانگی پشتیبانی می‌کنند. با این حال توصیه‌ی ما به شما این است که همیشه بررسی کنید تا مطمئن شوید ایمن هستید.

شرکت سازنده توسعه دهنده

ممکن است انتظار داشته باشید که توسعه دهنده‌ای که برند یکسان با روتر دارد به خوبی با هم کار می‌کنند؛ اینها همه به فرکانس و استانداردهای بالا بستگی دارد. اگر روتر شما روی 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز کار می‌کند، توسعه دهنده‌ای که روی این فرکانس‌ها کار کند و شرکت سازنده‌اش با شرکت سازنده روتر یکسان باشد، انتخابی ایده‌آل است.

راهنمای خرید توسعه دهنده با تعداد پورت‌های مناسب

در دسترس بودن پورت اترنت برای اتصال سیمی. اکثر ریپیترهای مبتنی بر پلاگین یک یا دو پورت اترنت دارند. ریپیترهایی که مبتنی بر دسکتاپ هستند می‌توانند تا پنج پورت، برای اتصال دستگاه‌هایی که اتصال وای فای ندارند، داشته باشند. مانند کامپیوترهای قدیمی، پرینترها یا دوربین IP.

راهنمای خرید توسعه دهنده با تعداد پورت‌های مناسب

راهنمای خرید توسعه دهنده با پورت های اترنت

برخی از توسعه دهنده‌های وای‌فای دارای پورت‌های اترنت هستند. تا بتوانید برای سرعت بهتر دستگاه‌های سیمی را نیز به آن متصل کنید. خرید یک توسعه دهنده Wi-Fi را در نظر بگیرید که دارای پورت‌های اترنت گیگابیت (درگاه‌های GE) باشد. سرعت پورت‌های جنرال الکتریک تا 1 گیگابایت بر ثانیه می‌رسد. برخی از دستگاه‌ها دارای پورت‌های FE هستند که سرعتی تا 100 مگابایت بر ثانیه دارند.

راهنمای خرید توسعه دهنده با کارایی بالا

جدای از محدوده، عملکرد توسعه دهنده‌های وای فای به راحتی با پهنای باند قابل شناسایی است. در حالی که این به وسیله‌ی آنچه که روتر شما می‌تواند پشتیبانی کند، محدود شده است، این یک راه آسان برای درک حداکثر توان و پهنای باندی که قادر به پشتیبانی است ارائه می‌دهد. اینها به صورت زیر برچسب گذاری می‌شوند:

  • N300
    802.11 bgn سازگار با تک باند تا 300 مگابایت در ثانیه
  • AC750
    802.11ac سازگار با دو باند به طور همزمان با سرعت 300 مگابیت در ثانیه (2.4 گیگاهرتز) و 433 مگابیت در ثانیه (5 گیگاهرتز)
  • AC1200
    802.11 سازگار با دو باند تا 1167 مگابیت بر ثانیه
  • AC1750
    802.11 سازگار با دو باند همزمان تا 1750 مگابیت در ثانیه (450 مگابیت در ثانیه در 2.4 گیگاهرتز و 1300 مگابیت در ثانیه در 5 گیگاهرتز)
  • AC1900
    802.11 سازگار با دو باند همزمان تا 1900 مگابیت بر ثانیه
  • AC2200
    802.11 سازگار با دو باند همزمان تا 2200 مگابیت بر ثانیه

قیمت توسعه دهنده شبکه

این اغلب ذهنی است و تنها چیزی که می‌توانیم بگوییم این است که با بهترین توسعه دهنده وای‌فای که می‌توانید بخرید، استفاده کنید، که بهترین عملکرد را با روتر شما خواهد داشت و بهترین عملکرد را در قبال هزینه‌ای که خرج می‌کنید ارائه می‌دهد.

نحوه راه اندازی توسعه دهنده وای فای

در گذشته‌ی نه چندان دور، راه‌اندازی یک توسعه دهنده وای فای نیازمند کمی تخصص فنی و مقدار زیادی صبر برای یافتن بهترین مکان (به‌طور ایده‌آل در نیمه راه بین روتر و منطقه مرده) بود. اما بیشتر روترها و توسعه‌دهنده‌های امروزی از WPS (تنظیم محافظت شده از Wi-Fi) پشتیبانی می‌کنند، که برای تنظیم کردن کافیست چند دکمه را فشار دهید، شبکه توسعه‌ یافته جدید را نام‌گذاری کنید و رمز عبور شبکه را ایجاد کنید.

راهنمای خرید توسعه دهنده بیسیم در مقابل سیستم مش وای فای

اگر می‌خواهید شبکه خود را با تمام سخت‌افزارهای جدید ارتقا دهید، قبل از اینکه پول خود را برای یک روتر سنتی خرج کنید، به یک سیستم Wi-Fi مبتنی بر مش نگاه کنید. سیستم‌های Wi-Fi برای پوشش دادن خانه شما با پوشش بی‌سیم طراحی شده‌اند و از چندین بخش شبکه، از جمله یک روتر اصلی و مجموعه‌ای از ماژول‌ها یا گره‌های ماهواره‌ای تشکیل شده‌اند، که در سرتاسر خانه خود قرار می‌دهید. همه آنها بخشی از یک شبکه بی‌سیم واحد هستند و SSID و رمز عبور یکسانی را به اشتراک می‌گذارند.

در حالی که توسعه دهنده‌های برد از طریق باندهای رادیویی 2.4 گیگاهرتز یا 5 گیگاهرتز با روتر ارتباط برقرار می‌کنند، اکثر ماهواره‌های سیستم Wi-Fi از فناوری مش برای ارتباط با روتر و با یکدیگر استفاده می‌کنند. هر گره به عنوان یک نقطه پرش برای سایر گره‌ها در سیستم عمل می‌کند، که به گره‌های دورتر از روتر کمک می‌کند تا سیگنال Wi-Fi قوی را هنگام صحبت با گره‌های دیگر ارائه دهند و به ارتباطات یک به یک با گره‌ها متکی نباشند.

سیستم‌های مش وای فای برای کاربرانی که دانش فنی کمی دارند یا هیچ دانش فنی ندارند ایده‌آل هستند. آنها را می‌توان در عرض چند دقیقه نصب کرد و معمولاً با یک برنامه تلفن همراه کاربر پسند ارائه می‌شود که شما را در مراحل نصب با دستورالعمل های مصور ساده راهنمایی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *