خطای Windows Can’t Connect To This Network که به معنای ویندوز نمیتواند به این شبکه وصل شود است یکی از مشکلاتی است که هنگام تلاش برای اتصال دستگاه ویندوزی خود به یک شبکه با آن روبرو میشوید. همانطور که میبینید به جز گفتن اینکه نمیتوانید به شبکه وصل شوید این خطا چیز بیشتری در مورد اینکه چرا این مشکل رخ داده است و چه کاری برای رفع خطای Windows Can’t Connect To This Network میتوانید انجام دهید نمیگوید. اگر برای اولین بار خود را در شرایطی دیدید که نامید هستید و هیچ تصوری از اینکه چه کاری برای حل این خطا انجام دهید ندارید میتوانید راه هکارهایی که نارستان برای رفع خطای Windows Can’t Connect To This Network در اختیار شما قرار میدهد را امتحان کنید.
Forget کردن شبکه و اتصال مجدد به آن برای حل خطای Windows Can’t Connect To This Network
وقتی که با خطای Windows Can’t Connect To This Network مواجه میشوید و نمیتوانید به شبکه وصل شوید معمولا با Forget کردن شبکه و اتصال مجدد به آن میتوانید بدون هیچ مشکلی از شبکه اینترنتی خود استفاده کنید. گرچه این راه حل تنها یکی از کارهایی است که برای حل این خطا میتوانید انجام دهید و ممکن است برای شما جواب بدهد، بنابراین امتحان کردن آن ضرری ندارد.
در سمت راست نوار ابزار خود آیکن شبکه را پیدا کنید، روی آن کلیک راست کنید و Open Network & Internet settings را انتخاب کنید.
برای مشاهده آداپتور وایرلس خود روی گزینه Wi-Fi در سایدبار سمت چپ کلیک کنید.
در صفحه زیر، روی Manage known networks که در سمت راست صفحه است کلیک کنید تا شبکههای خود را مشاهده کنید.
لیستی از تمام شبکه هایی که تا بحال بدانها وصل شدهاید را مشاهده خواهید کرد. روی شبکه ای که مشکل اتصال دارد کلک کنید و کلید Forget را انتخاب کنید.
شبکه از لیست حذف خواهد شد. برای اتصال مجدد به شبکه کافیست که دوباره روی آیکن شبکه ای که در سمت راست تسکبار وجود دارد کلیک کنید و شبکه خود را دابل کلیک کنید. در صورتی که شبکه شما کلمه عبور دارد آن را وارد کنید و دکمه Connect را انتخاب کنید.
- بیشتر بخوانید: آموزش 5 روش رفع خطای آپدیت ویندوز WU_E_AU_NOSERVICE 0x8024A000
استفاده از حالت هواپیما برای حل ارور Windows Can’t Connect To This Network
در گوشیهای هوشمند مانند گوشیهای اندرویدی و ایفون هنگامی که شما نمیتوانید به شبکه وصل شوید از شما خواسته میشود که از حالت هواپیما استفاده کنید و ببینید که مشکل شما برطرف شده است یا نه. همین کار را میتوانید برای سیستم خود انجام دهید. استفاده از حالت هواپیما به شما کمک میکند تا به طور کامل از شبکه قطع شوید و بعد میتوانید این قابلیت را غیر فعال کنید و به صورت دستی به شبکه متصل شوید. برای استفاده از حالت هواپیما کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
به تصویر زیر دقت کنید. فلش قرمز رنگ آیکن نوتیفیکیشن را به شما نمایش خواهد دارد که در گوشه پایین و سمت راست صفحه نمایش شما قرار گرفته است. روی این آیکن کلید کنید تا ویندوز سنتر فعال شود.
حالا تایلهای مختلفی را مشاهده میکنید که میتوانید آنها را فعال یا غیر فعال کنید. برای استفاده از حالت هواپیما روی Airplane mode کلیک کنید.
این تایل به رنگ آبی روشن در خواهد آمد که به شما نشان میدهد که حالت هواپیما روی سیستم شما فعال شده است. حدود 1 دقیقه صبر کنید و بعد دوباره روی همان تایل کلیک کنید، این بار حالت هواپیما غیر فعال میشود. دوباره به شبکه خود وصل شوید و ببینید که خطای Windows Can’t Connect To This Network از بین رفته است یا خیر.
- بیشتر بخوانید: نحوه حل خطای آپدیت ویندوز WU_E_AUCLIENT_UNEXPECTED با کد خطای 0x80243FFF
درایورهای کارت شبکه خود را حذف کنید و مشکل Windows Can’t Connect To This Network خود را حل کنید
سیستم ویندوزی شما کارت شبکه را تشخیص میدهد چونکه درایورهای آن را روی دستگاه خود نصب کرده اید. اگر مشکلی برای درایورها شما به وجود بیاید میتواند مشکلاتی مانند خطای Windows Can’t Connect To This Network را برای شما به وجود بیاورد. یکی از روشهای رفع این خطا حذف درایور است. سیستم شما به طور خودکار درایورهای مناسب و مورد نیاز دستگاه شما را نصب خواهد کرد.
در کادر جستجوی منوی Start عبارت Device Manager را تایپ و اینتر کنید.
در صفحه باز شده در سمت چپ روی Network adapters کلیک کنید تا گسترش پیدا کند. کارت شبکه یا آداپتور خود را از لیست انتخاب کنید و روی آن کلیک راست کنید، از منوهای ظاهر شده گزینه Uninstall device را انتخاب کنید.
حالا Delete the driver software for this device را انتخاب کنید و روی دکمه Uninstall کلیک کنید. با این کار دستگاه و درایورهای مربوط به آن از سیستم شما حذف خواهد شد. سیستم خود را ریستارت کنید. با این کار سیستم به طور خودکار درایورهای مورد نیاز آداپتور شما را پیدا و نصب خواهد کرد.
- بیشتر بخوانید: 7 راهکار برای رفع خطای صفحه سیاه مرگ در ویندوز 10
برطرف کردن خطای Windows Can’t Connect To This Network
با استفاده از CMD
مشکل Windows Can’t Connect To This Network که در ویندوز با آن روبرو هستید همچنین ممکن است به علت مشائل مربوط به IP به وجود آمده باشد. در این حالت مایکروسافت توصیه میکند تا از دستورالعملی استفاده کنید که IP شما را آزاد و حافظه کش DNS شما را فلش میکند. این دستور را میتوان در Command Prompt سیستم خود اجرا کنید و نیاز به پیکربندی یا موارد مشابه نیست. تنها اری که انجام میدهید این است که CMD را باز کنید و دستور زیر را در آن کپی و پیست کنید.
در کادر جستجوی Start عبارت CMD را سرچ کنید، از نتایج ظاهر شده Command Prompt را کلیک راست کنید و Run as administrator را انتخاب کنید.
دستورات زیر را به ترتیب یک به یک در Command Prompt وارد کنید و بعد از هر دستور اینتر بزنید.
- netsh winsock reset
- netsh int ip reset
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
- ipconfig /flushdns
حالا سیستم خود را ریستارت کنید، به احتمال زیاد مشکل شما برطرف شده است.
- بیشتر بخوانید: رفع پیغام خطای Not Responding ویندوز با 7 روش ساده و کاربردی
ریست تنظیمات شبکه
گاهی اوقات پیکربندی نادرست در تنظیمات شبکه شما میتواند منجر به خطاهایی مانند Windows Can’t Connect To This Network شود. بهترین راه حل این مشکل این است که تنظیمات شبکه خود را ریست کنید. با این کار تنظیمات شما به حالت پیش فرض کارخانه باز میگردد و در صورت لزوم میتوانید آن را مجددا پیکربندی کنید.
در کادر جستجوی منوی Start خود Settings را اتایپ کنید و از نتایج ظاهر شده Settings را کلیک کنید.
از صفحه تنظیمات Network & Internet را انتخاب کنید.
از ساید بار سمت چپ صفحه Status را کلیک کنید.
در پنل سمت راست صفحه به پایین اسکرول کتید و Network reset را پیدا و کلیک کنید. این گزینه باید در انتهای صفحه به شما نمایش داده شود.
حالا برای ریست تنظیمات شبکه خود دکمه Reset now را کلیک کنید.
- بیشتر بخوانید: آموزش 6 روش رفع خطای Bad System Config Info در ویندوز 10
در سیستم خود IPv6 را غیر فعال کنید
می توانید IPv6 را در سیستم خود غیر غعال کنید و ببینید که آیا این مسئله به رفع مشکل اتصال شبکه دستگاه شما کمک کرده یا خیر. اکثر سیستمهای کامپیوتری میتوانند با IPv4 به خوبی کار کنند و شما نباید اصلا مشکلی داشته باشید. مگر اینکه برای کار خاصی نیاز به استفاده از IPv6 داشته باشید.
روی آیکن شبکه که در سمت راست تسکبار است کلیک کنید و گزینه Open Network & Internet settings را انتخاب کنید .
در صفحه زیر روی گزینه Change adapter options کلیک کنید.
آداپتور وایرلس خود را پیدا کنید و روی آن کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید.
حالا گزینههای مختلفی را میتوانید مشاهده کنید که برای آداپتور خود میتوانید فعال و یا غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن IPv6 کادر کنار Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) را بردارید و بعد روی دکمه Ok که در پایین صفحه است کلیک کنید.
- بیشتر بخوانید: نحوه حل ارور 0x104 برنامه Remote Desktop در ویندوز 10
استفاده از Troubleshooter شبکه
اگر هنوز نتوانستید مشکل عدم اتصال به شبکه خود را حل کنید ممکن است بخواهید از ابزار عیب یابی شبکه داخلی برای پیدا کردن و حل مشکل Windows Can’t Connect To This Network استفاده کنید. برای این کار در سیستم خود Settings را باز کنید.
روی Update & Security کلیک کنید.
از ساید بار سمت چپ Troubleshoot را انتخاب کنید.
در این لیست آداپتور شبکه را پیدا کتید و روی آن کلیک کنید و Run the troubleshooter را انتخاب کنید.
ابزار عیب یابی روی سیستم شما شروع به کار میکند و مشکلات سیستم شما را برطرف میکند.
نتیجه گیری
مشکل Windows can’t connect to this network به طور کلی از دسترسی شما به اینترنت جلوگیری میکند و این بدان معناست که شما نمیتوانید به سایت ها، ایمیلها و هر چیزی که به اتصال اینترنتی فعال نیاز دارد دسترسی پیدا کنید. اگر توانیستی با هر یک از روشهای بالا مشکل خود را حل کنید لطفا تجارب خود را در بخش نظرات این پست با ما به اشتراک بگذارید.