گلس تمپرد گوشی / Tempered Glass چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟ و تفاوت آن در مقایسه با محافظ صفحه چیست؟ در حالی که یک گوشی هوشمند جدید خریداری می کنیم؛ معمولا اطمینان حاصل می کنیم که از گوشی خود به خوبی محافظت می کنیم. ما از گوشی خود مانند یک بچه مراقبت می کنیم. خرید محافظ صفحه گوشی یکی از کارهایی است که معمولا برای گوشی جدید خود انجام می دهیم. این محافظ ها به شما کمک می کنند تا از صفحه نمایش گوشی خود در مقابل خط و خش؛ شکستگی یا هر گونه آسیب دیگری محافظت کنید.

تمام کاری که محافظ های صفحه نمایش گوشی انجام می دهند این است که یک لایه محافظ اضافی روی صفحه گوشی شما اضافه می کند. اگر مدام گوشی از دستتان می افتد؛ پایتان به جایی گیر می کند، باید بلافاصله با استفاده از محافظ صفحه نمایش؛ صفحه گوشی خود را پوشش دهید. سرمایه گذاری برای خرید یک محافظ صفحه نمایش خوب احتمالا بهترین راه برای کاهش احتمال خراب شدن گوشی است و در نتیجه به خودتان این فرصت را می دهید که برای مدت زمان طولانی تر از گوشی خود استفاده کنید.

تعویض یا تعمیر صفحه گوشی آسیب دیده می تواند هزینه های زیادی برای شما داشته باشد و هیچ کس دوست ندارد که این هزینه ها را متحمل شود. بنابراین ایمن کردن گوشی بهتر از پشیمانی است.

انتخاب محافظ صفحه گوشی می تواند کاری دشوار باشد چون انواع مختلفی برای انتخاب وجود دارد. یکی از تصمیماتی که باید در هنگام خرید بگیرید این است که از محافظ صفحه پلاستیکی استفاده کنید تا از گلس تمپرد؟ در ادامه ما قصد داریم در این باره صحبت کنیم؛ با ما همراه باشید.

محافظ صفحه گوشی پلاستیکی

صفحه های لمسی ترک خورده یا شکسته این روزها دیده می شوند. محافظ صفحه پلاستیکی را می توان به راحتی در بازارهای سراسر جهان پیدا کرد. این محصولات دارای مزایا و معایب خاص خود هستند که در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد.

گلس تمپرد گوشی چیست و چه تفاوتی با محافظ صفحه پلاستیکی دارد؟

مزایا

  • محافظ صفحه پلاستکی ماندگاری و مقاومت زیادی دارند. آزمایشات نشان داده است که چکش زدن یا حتی انداختن آنها از ارتفاع بر روی سنگ تاثیری روی محافظ های صفحه پلاستیکی ندارد.
  • یکی از مورادی که به محافظ های صفحه پلاستیکی ربط پیدا می کند این است که می توان از آنها استفاده مجدد کرد. در هر لحظه می توانید آنها را استفاده کنید و بعد دوباره آنها را برای استفاده مجدد نگهداری کرد. این ویژگی استفاده طولانی مدت را تضمین می کند.

معایب

نکات منفی زیادی وجود دارد که در هنگام استفاده از محافظ های گوشی پلاستیکی دیده می شود:

  • به دلیل استفاده از مواد پلاستیکی؛ این محافظ ها با گذشت زمان شفافیت خود را از دست می دهند؛ که اغلب منجر به استفاده دشوار می شود.
  • اگر خراش ها روی محافظ های صفحه پلاستیکی ایجاد شود به راحتی می توانید آنها را مشاهده کنید. علائم به وضوح قابل مشاهده هستند.
  • این نوع محافظ ها نسبت به محافظ های صفحه نمایش شیشه ای نازک تر هستند. محافظ صفحه ضخیم تر؛ سخت تر است و به این ترتیب مقاومت بیشتر صفحه نمایش در برابر صدمات را به همراه دارد.
  • این محافظ های صفحه گوشی در برابر لکه های ناشی از اثر انگشت مقاوم نیستند و بعد از استفاده از گوشی؛ صفحه ناخوشایند به نظر می رسد و باید به طور مداوم آنها را پاک کنید.
  • محافظ های صفحه پلاستیکی قادر به پوشش کامل صفحه نیستند که در نتیجه باعث می شود مقاومت آنها در برابر خراش کمتر از گلس تمپرد باشد.
  • اگر مدت زمان زیادی است که خراش های کوچک را نادیده می گیرید؛ در صورت استفاده ترک های بزرگتری ایجاد می شود.
  • این محافظ ها لبه های منحنی را پوشش نمی دهند و در نتجیه آسیب پذیرتر هستند.
  • شما ممکن است حرکت انگشت راحتی را مانند زمانی که از گلس تمپرد استفاده می کنید را احساس نکنید.

گلس تمپرد گوشی

گلس تمپرد از مواد پلاستیکی ساخته نشده است. این گلس ها گزینه مناسب تری برای افرادی می باشد که می خواهند صفحه گوشه خود را از آسیب ها محافظت کنند و حتی لبه های صفحه گوشی را بپوشانند. گلس تمپرد با گرم شدن زیاد شیشه و سپس خنک شدن سریع ساخته می شوند. از آنجا که شیشه هم گرمای شدید و هم سرمای سریع را تحمل می کند؛ فوق العاده قوی تر می شود. گلس تمپرد از لایه های مختلفی تشکیل شده است که شامل یک پوشش نانو oleophobic؛ فیلم مقاوم در برابر خرد شدن و یک پوشش سیلیکونی در بالای گلس تمپرد است. این لایه های فشرده 5 برابر بیشتر از گلس های معمولی در برابر حرارت و خراش مقاوم هستند.

گلس تمپرد گوشی چیست و چه تفاوتی با محافظ صفحه پلاستیکی دارد؟

مزایا

  • ممکن است جایگزینی پر هزینه نیست به محافظ های صفحه پلاستیکی باشند اما از گوشی شما بهتر محافظت می کند. گلس تمپرد از نظر ماهیت بسیار محکم و مقاوم می باشد.
  • گلس تمپرد از شیشه ضد خراش ساخته شده است.
  • وقتی که انگشتتان را روی گلس می کشید حرکت روانی را تجربه خواهید کرد و این قابلیت استفاده شما را افزایش می دهد.
  • گلس تمپرد در مقابل لکه های ناشی از اثر انگشت و لکه های چرب مقاومت دارد.
  • حتی ممکن است متوجه نشوید که در بالای صفحه گوشی شما گلسی قرار گرفته است. این گلس ها به همان اندازه صفحه گوشی شما ساخته می شوند و حتی در دید شما اختلالی ایجاد نمی کنند.
  • تمیز کردن سطح گلس تمپرد بسیار ساده تر است چون سطح بسیار صافی دارد.
  • اگر گلس تمپرد شکسته شود؛ به تکه های ریز و بلندی تبدیل می شود و ایمنی صفحه گوشی شما را به خطر نمی اندازد.
  • گلس تمپرد براق است و حداکثر وضوح تصویر را به شما می دهد و نهایت حساسیت به لمس را ارائه می دهند.

معایب

  • هنگام استفاده از گلس تمپرد باید بسیار محتاط باشد چون اگر بشکند باید آن را تعویض کنید.
  • از آنجا که این محافظ صفحه گوشی از شیشه ساخته شده است احتمال دارد بعد از شکستن به صورت بدی برش برخورد. برخلاف محافظ های پلاستیکی نباید از گلس تمپرد ترک خورده استفاده کنید.
  • گلس تمپرد در مقایسه با محافظ صفحه پلاستیکی در مقابل ضربه مقاوم نیست. آزمایش چکشی که در بالا اشاره شد، قرار نیست روی گلس های تمپرد اجرا شوند.

مقایسه گلس تمپرد گوشی و محافظ صفحه پلاستیکی

قیمت – محافظ صفحه پلاستیکی در مقایسه با گلس تمپرد ارزان تر است. شما می توانید چندین محافظ پلاستیکی را با همان قیمتی که برای خرید گلس تمپرد صرف می کنید خریداری کنید. این اختلاف قیمت بیشتر به دلیل کیفیت پلاستیک یا شیشه است.

ظاهر – محافظ های صفحه پلاستیکی به اندازه گلس تمپرد براق و شیک نیستند. گلس تمپرد جلوه دلپذیری را روی گوشی هوشمند شما ایجاد می کند.

نصب – نصب محافظ صفحه پلاستیکی روی صفحه گوشی نسبت به گلس تمپرد خسته کننده است. گلس تمپرد را می توان در زمان کمتری نصب کرد و معمولا به 1 یا 2 دقیقه زمان نیاز دارد.

حباب – گلس تمپرد به شما کمک می کند تا به سرعت حباب های هوای را حذف کنید.

احساس – شما می توانید تفاوت بین محافظ صفحه پلاستیکی و گلس تمپرد را احساس کنید. انگشتان شما به آرامی روی گلس تمپرد سر می خورند و استفاده از آن جذاب است. این گلس ها مانند صفحه اصلی گوشی عمل می کنند.

ماندگاری – گلس تمپرد نسبت به پلاستیک در برابر خراش خوردگی مقاومت بیشتری دارند.

محافظ صفحه گوشی می تواند از دستگاه شما تا حدی محافظت کند. مهم نیست که کدام یک را انتخاب می کنید؛ باید در هنگام استفاده از گوشی هوشمند خود مراقب باشید. گرچه انتخاب کاملا به سلیقه شما بستگی دارد؛ اما گلس تمپرد یک گزینه بسیار بهتر برای شما خواهد بود. پلاستیک با گذشت زمان شفافیت خود را از دست می دهد و چه بخواهید و چه نخواهید باید آن را عوض کنید.

بهترین برندهای گلس تمپرد گوشی

در ادامه برخی از بهترین برندهای گلس تمپرد را لیست خواهیم کرد:

گلس تمپرد amFilms

amFilms با ارائه گلس تمپرد گوشی که از نصب ساده ای برخوردار اس؛ سازگاری بهتر و محافظت از تمام صفحه گوشی را برای شما به ارمغان می آورد. در هنگام نصب این گلس شما هیچ گونه حبابی را تجربه نخواهید کرد. علاوه بر این؛ با ضخامت 0.3 میلیمتری و سختی H9 و حساسیت به لمس همراه است و یکی از بهترین محصولاتی است که می توانید تهیه کنید.

گلس تمپرد Supershieldz

با حفظ تجربه لمس، وضوح HD و سختی H9، گلس تمپرد Supershieldz یک گزینه مناسب برای سرمایه گذاری است. با استفاده از این محصول مشکل جا ماندن لکه های انگشت و لکه های چرب کاهی پیدا می کند. لبه های گرد گلس حتی راحتی دست و انگشتان شما را فراهم می آورد.

گلس تمپرد IQ Shield

گلس تمپرد IQ Shield با برش دقیقی همراه است و استفاده انعطاف پذیرتر و ایمنی بیشتر را برای کاربران فراهم می آورد. بدون هیچ زحمتی انگشتان شما روی گلس سر می خورد و عملکرد اولیه دستگاه شما را تضمین می کند. با استفاده از یک فرآیند انقلابی که دوام؛ دقت پاسخ بالا؛ زرد نشدن و شفافیت را ترکیب می کند؛ گلس تمپرد IQ Shield تولید شده است تا از گوشی شما در برابر کوچکترین خراش ها محافظت کند این امر منجر به حفظ زیبایی گوشی شما خواهد شد.

منبع: cashify

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *