آیا نحوه تشخیص پاوربانک فیک ، تقلبی یا جعلی Mi شیائومی را از پاوربانک اورجینال میدانید؟ شیائومی به دلیل کیفیت ساخت، مشخصات بهتر و قیمت ارزانتری که دارد، توجه زیادی از کاربران را به خود جلب کرده است. اما متاسفانه محبوبیت بیشتر، تقلب بیشتری را به همراه دارد و سناریویی که در حال حاضر وجود دارد، این است که تعداد زیادی از پاوربانکهای تقلی و فیک شیائومی در بازار وجود دارد. شما ممکن است یک پاور بانک چینی خریداری کنید، در حالی که بسیار شبیه به نسخه اورجینال است. در ادامه برای کمک به شما کاربران عزیز، فروشگاه اینترنتی نارستان بر آن شده تا نحوه تشخیص پاوربانک فیک شیائومی یا جعلی را به شما آموزش دهد.
تشخیص پاوربانک فیک تفاوت آن با پاوربانک اورجینال
بسته به شرکت تولید کنندهای که پاوربانک فیک را تولید میکند، ممکن است مواردی وجود داشته باشد که شبیه به نسخه اورجینال کار شده باشد. اما مطمئنا شما میتوانید برای تشخیص پاوربانک فیک از پاور بانک اورجینال، نکات زیر را مورد توجه قرار دهید. شما میتوانید برای دیدن بهترین پاوربانکهای لپتاپ کلیک کنید.
انوع مختلف پاوربانکهای Mi شیائومی
شیائومی پاوربانکهای Mi اورجینال خود را تنها در 6 ظرفیت به فروش میرساند:
- Mi 5,000 mAh Power Bank (عرضه شده در سال 2015 میلادی)
- Mi 5,200 mAh Power Bank (توقف تولید)
- Mi 10,000 mAh Power Bank (عرضه شده در سال 2015)
- Mi 10,400 mAh Power bank (توقف تولید)
- Mi 16,000 mAh Power Bank (عرضه شده در سال 2015)
- Mi 20,000 mAh Power bank (عرضه شده در سال 2015)
در بین این 6 پاور بانک احتمالا تولید 5200 و 10400 میلیآمپر متوقف شده است و شما به سختی میتوانید این پاوربانکها را در فروشگاهها پیدا کنید. اگر با یک پاوربانک برند Mi برخورد کردید که در یکی از ظرفیتهای فوق نمیباشد، احتمالا شما یک پاوربانک فیک و جعلی را خریداری کردهاید. تشخیص پاوربانک فیک شیائومی از پاوربانک اورجینال به همین راحتی برای شما میسر است.
استفاده از کد 20 رقمی روی جعبه برای تشخیص پاوربانک فیک و جعلی
اولین و سادهترین مرحله برای بررسی اورجینال بودن پاوربانک بررسی کد 20 رقمی روی جعبه بستهبندی است. به ندرت پیش میآید که یک پاوربانک تقلبی بتواند این مرحله را پشت سر بگذارد.
پاوربانک اورجینال – پاوربانکهای Mi فروخته شده در چین با یک برچسب روی جعبه بستهبندی عرضه میشوند که باید خراشیده شوند تا کد 20 رقمی پیدا شود. وارد کردن کد در وبسایت شیائومی اورجینال بودن محصول شما را تایید میکند. با این حال، پاوربانکهای فروخته شده در خارج از چین این برچسب را ندارند. شما قطعا باید به دنبال این برچسب باشید، مگر اینکه از یک فروشگاه رسمی دارای مجوز خرید خود را انجام دهید.
پاوربانک فیک – معمولا هیچ برچسبی روی جعبه بستهبندی آن وجود ندارد و این نشان میدهد که پاوربانک تقلبی است. حتی اگر پاوربانکی با کد 20 رقمی را پیدا کردید، هنگام وارد کردن کد در سایت شیائومی میتوانید متوجه فیک بودن محصول شوید، چونکه برخی از تولیدکنندهها برای پشت سر گذاشتن این مرحله برچسبهایی را چاپ میکنند.
توجه به طول و برند روی کابل USB برای تشخیص پاوربانک فیک
پاوربانک اورجینال یا اصل – کابلهای MicroUSB پاوربانکهای شیائومی هیچ مارک Mi ندارند و اگر شما میبینید که روی کابل Mi چاپ شده است، این نشان میدهد که پاوربانک جعلی است. برای پاوربانکهای 20000 میلیآمپر، طول کابل USB حدود 13 اینچ است و علامت رعد و برق در انتهای کابل MicroUSB چاپ شده است.
پاوربانک فیک یا تقلبی – پاوربانکهای جعلی معمولا با کابلهای USB فروخته میشوند که Mi روی آن چاپ شده است. بسیاری از ما این موضوع را نشانه اصل بودن محصول میدانیم.
شارژر پاوربانک تقلبی برای تشخیص پاوربانک فیک
پاوربانک اورجینال – پاوربانک Mi به همراه شارژر فروخته میشود و این بدان معناست که پاوربانک شما در حالی که در حال شارژ شدن است، میتواند گوشی هوشمند شما را هم شارژ کند. تنها شرط لازم این است که ورودی شارژر باید انرژی کافی را تامین کند، وگرنه شارژ شدن از طریق پورت USB کامپیوتر کمکی نخواهد کرد.
پاوربانک جعلی – پاوربانک جعلی این قابلیت را ندارد و فقط خود را شارژ میکند و هیچ جریان دیگری را به گوشی همراه متصل انتقال نمیدهد. تنها با جدا کردن شارژر از پاوربانک، گوشی همراه شما شارژ خواهد شد.
رنگ پورت USB برای تشخیص پاوربانک فیک
پاوربانک اصلی – قسمت قابل رویت جلوی هر دو پورت Micro USB و USB معمولی دارای رنگ سفید برنجی است.
پاوربانک تقلبی – اکثر پاوربانکهای جعلی دارای پورتهای USB استاندارد سفید شیری و رنگ سیاه در پورت MicroUSB میباشد.
قسمت پرینت شده زیر پاوربانک فیک
پاوربانک اصلی – دارای چاپی با جوهر خاکستری است که کم رنگتر و شفافتر به نظر میرسد. همچنین با حرکت انگشتان روی متن چاپ شده میتوان به خوبی بافت را حس کرد.
پاوربانک فیک – معمولا دارای جوهر سیاه است و گاهی چاپ نامشخص، تیره و مبهم دارد.
عملکرد چراغهای LED هنگام استفاده از پاوربانک تقلبی
پاوربانک اورجینال – چراغها هنگام کار کردن وضعیت دستگاه را نشان میدهند. هنگام نگه داشتن دکمه on تمام چراغهای LED خاموش و در هنگام آزاد کردن دکمه چراغهای LED روشن میشوند. چراغها به خوبی بستهبندی شدهاند و هیچگونه فاصله یا نشتی را نمیتوان شاهد بود.
پاوربانک فیک – چراغهای LED با یکبار فشار دادن دکمه چشمک میزنند. اگر دکمه on را فشار دهید، چراغ خاموش نمیشود و همچنین چراغها به خوبی بستهبندی نشدهاند و اغلب نور از پورتهای USB نشت میکند.
حک شدن برند Mi روی پورت USB استاندارد
پاوربانک اصلی – در پورت USB استاندارد پاوربانک شما میتوانید برند کوچک Mi حک شده را مشاهده کنید. این برند بسیار کوچک است، اما با تماشا کردن پاوربانک زیر نور آفتاب یا چراغ به راحتی قابل مشاهده است. به نظر میرسد که این علامت در پاوربانکهای جدیدتر 16000 میلی آمپری دیده نمیشود و در پاوربانکهای 20000 میلی آمپر قابل مشاهده است.
پاوربانک تقلبی – پاوربانکهای جعلی چنین علامتی ندارند.
باتریهای داخلی پاوربانک فیک
اگر هنوز قادر به شناسایی پاوربانک اورجینال نیستید، آن را باز کنید و باتری داخلی را بررسی کنید.
پاوربانکهای اصل – از باتریهای برندهایی مانند پاناسونیک، سامسونگ و الجی استفاده میکنند.
پاوربانکهای تقلبی – باتریهای تقلبی که عموما دارای صورتی رنگ هستند را به همراه دارند.
پاوربانک 20800 میلی آمپر ساعت Mi شیائومی
نظرات زیادی در مورد پاوربانکهای 20800 میلیآمپر ساعتی شیائومی وجود دارد. برخی از فروشندگان که در حال فروش پاوربانک با برند Mi در ظرفیتهای 20800 میلیآمپر ساعت هستند، در حالی که شیائومی چنین ظرفیتی را ارائه نمیدهد. بنابراین اگر شما این پاوربانک را در فروشگاهی دیدید، باید بدانید که جعلی است.
از کجا میتوان پاوربانکهای اورجینال را خریداری کرد؟
اولین مکان برای خرید پاوربانک اورجینال سایت mi.com است، اگر قادر به خرید از سایت شیائومی نیستید و شانس این را داشته باشید که نمایندگی این برند را در شهر خود داشته باشید، میتوانید به نمایندگی شیائومی مراجعه کنید. در صورتی که نمایندگی هم در دسترس نبود، میتوانید یکی از فروشندگان دارای نماد اعتماد را برای خرید انتخاب کنید.
عالی بود