در مقاله امروز نارستان قصد داریم شما را با روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51 آشنا کنیم و در مورد اجزا و عملکرد این دستگاه با شما صحبت کنیم.

روتر مودم ASUS DSL-AC51 چیست؟

ASUS DSL-AC51 یک مودم روتر وای فای ADSL / VDSL است که از استاندارد 802.11ac پشتیبانی می‌کند و سرعت انتقال داده ترکیبی دو بانده 733 مگابیت در ثانیه را ارائه می‌دهد. در باند 5 گیگاهرتز، سرعت انتقال داده 433 مگابیت در ثانیه است در حالی که در باند 2.4 گیگاهرتزی سرعت 300 مگابیت در ثانیه را پشتیبانی می‌کند.  این دستگاه با ADSL2 / 2 + ، ADSL ، VDSL2، اتصالات کابلی و فیبری سازگاری دارد.

نقد و بررسی روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51

ASUS AiRadar پایداری سیگنال وای فای را افزایش می‌دهد و به طور قابل ملاحظه ای پوشش را بهبود می‌بخشد. رابط کاربری گرافیکی ASUSWRT استفاده ساده ای دارد و به شما اجازه می‌دهد تا کنترل قوی را داشته باشید و شبکه خود را بهینه کنید. نصب 30 ثانیه ای و مدیریت ساده نرافیک به ایت معناست که حتی افراد آماتور می‌توانند از قابلیت‌های پیشرفته این دستگاه لذت ببرند.

جعبه گشایی روتر ایسوس Asus DSL-AC51

Asus DSL-AC51 یکی دیگر از مودم روترهای ایسوس است که از یک طراحی الماس گونه برخوردار است. بعد از خرید مودم روتر Asus DSL-AC51 و با باز کردن جعبه محصول می‌توانید به خودم مودم روتر ایسوس، آداپتور 12 ولت 1 آمپری، کابل  شبکه کوتاه RJ-45، کابل RJ-11 DSL، اسپلیتر DSL کارت گارانتی و دفترچه راهنما دسترسی پیدا کنید. ایسوس محصول خود را به 3 سال گارانتی مجهز کرده است.

طراحی روتر DSL-AC51 ایسوس

DSL-AC51 دستگاهی با عرض 20.7 سانتیمتر؛ طول 17.5 سانتیمتر و ارتفاع 20 سانتیمتر می‌باشد که همراه با آنتن‌ها به وزن 440 گرم می‌رسد، از نظر اندازه این دستگاه مشابه با رقبای میان رده است. طراحی ظاهری روتر مانند الماس است، بدنه کاملا پلاستیکی و با ضخامت طبیعی است. ایسوس طراحی این دستگاهر ا به گونه ای انجام داده است که کاربر تصور می‌کند از آلومنیوم براق در ساخت روتر استفاده کرده است. اطلاعات مدل و برند در پایین دستگاه نوشته شده است. با استفاده از چراغ‌های نشانگر LED شما می‌توانید وضعیت دستگاه‌های متصل به اینترنت، LAN، باند 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز را مشاهده کنید.

نقد و بررسی روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51

پورت ها

در سمت راست و چپ جزئیاتی وجود ندارد، در قسمت جلو گریدهای تهویه هوا وجود دارد که به طور گسترده به سمت پایین تمایل دارد، شکاف هایی برای نصب روتر به دیوار وجود دارد. دکمه پاور، ورودی برق و WPS وجود دارد و دکمه ریست در سمت راست  قسمت پشت قرار دارد. در سمت راست پشت دستگاه شاهد دو پورت RJ-45 با پشتیبانی از حداکثر سرعت 100 مگابیت و RJ-11 DSL هستیم. شما می‌توانید از سرعت دانلود ADSL حداکثر 200 مگابیت در ثانیه استفاده کنید، VDSL تا سرعت آپلود 150 مگابیت در ثانیه را پشتیبانی می‌کند.

نقد و بررسی روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51

همان طور که گفتم پورت‌های RJ-45 از سرعت 100 مگابیت در ثانیه پشتیبانی می‌کند، بنابراین اشتراک گذاری فایل‌ها در شبکه نسبتا کند است؛ اما می‌توانید بدون اتصال به سرور رسانه خود؛ به پخش ویدیوهای FHD بپردازید.

در این محصول ما شاهد 3 آنتن بلند و غیر قابل جابجایی هستیم که با این بازی قیمت چیزی طبیعی است. ایسوس در جدول مشخصات محصول خود در مورد قدرت آنتن‌ها صحبت نکرده است.

نقد و بررسی روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51

حالا اجازه دهید تا ببینیم که پشت پوشش این روتر چه چیزی پنهان شده است. در مرحله اول باید بدانید که این دستگاه از پردازنده MT7511T MediaTek استفاده می‌کند که با سرعت 750 مگاهرتز پردازش‌ها را انجام می‌دهد. این همان پردازنده ای است که در روتر DSL-AC56U که از قیمت بالاتری هم برخوردار است، استفاده شده است. در کنار این پردازنده رم 64 مگابایتی استفاده شده است.

فرآیند نصب روتر Asus DSL-AC51 ایسوس

با ویزارد روتر، در چند مرحله رمز عبور وای فای خود را می‌توانید تنظیم کنید و نصب اولیه بسیار ساده را تجربه کنید. می‌توانید مپ شبکه و آمار دستگاه را در صفحه اصلی دنبال کنید. می‌توانید یک شبکه مهمان ایجاد کند، پهنای باند بسته‌های داده را با QoS مدیریت کنید و بسته‌های ورودی و خروجی را کنترل کنید. می‌توانید رمان استفاده را برای دستگاه هایی که می‌خواهید تعیین کنید در کنترل والدین وارد کنید.

برخی تنظیمات WPS، WDS، IPTV، تنظیمات VPN؛ تنظم قدرت انتقال، فایروال و محافظت DDos را تحت عنوان امنیت داشته باشید. حفاظت از DDos قابلیتی است که اغلب ما در روترهای گران قیمت شاهد آن هستیم و با بازبینی بسته‌های داده و منابع آنها این محافظت صورت می‌گیرد.

به نظر می‌رسد که شما نباید به دنبال رابط کاربری دسکتاپ باشید. برنامه موبایل، آمار سیستم و داده‌های استفاده شده در یک صفحه متحرک بسیار زیبا نمایش داده می‌شود. این برنامه جایی است که می‌توانید پلاگین‌های AiCloud، AiPlayer، AiCam و Asus Extender را نصب کنید و فریم ویر را بروزرسانی کنید. رابط کاربری بسیار زیبا طراحی شده است، این چیزی است که با راه اندازی سریع شبکه مهمان، راحتی استفاده روزانه را فراهم می‌آورد.

نقد و بررسی روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51

سرعت روتر ایسوس

اجازه دهید در ادامه به سرعت مودم روتر بپردازیم. مودم روتر دو بانده در استاندارد 802.11 ac پشتیبانی می‌کند که حداکثر سرعت 300 مگابیت در ثانیه را در باند 2.4 گیگاهرتز و 433 مگابیت در ثانیه را در باند 5 گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند. در آزمایشاتی که با استفاده از لپ تاپ HP و ماژول Wi-Fi Intel AC 7265 انجام شد، سرعت پشتیبانی حداکثر 867 مگابیت در ثانیه بود. با استفاده از همین پیکربندی ها  در باند 2.4 گیگاهترتز سرعت دانلود و آپلود 40 مگابیت در ثانیه یا 5 مگابایت در ثانیه بود و در باند 5 گیگاهرتز به سرعت 120 مگابیت در ثانیه یا 15 مگابایت در ثانیه دست پیدا کرد.

با فاصله گرفتن از روتر و با قرارگیری لپ تاپ بعد از 2 تا 3 دیوار؛ سرعت در کانال 2.4 گیگاهرتز به 25 تا 30 مگابیت در ثانیه و در باند 5 گیگاهرتز به سرعت 40 تا 50 مگابیت در ثانیه کاهش پیدا کرد. این اعداد و ارقام به چه معناست؟ این بدان معناست که شما می‌توانید با لپ تاپ خود در خانه با سرعت مناسبی به اینترنت متصل شوید، می‌توانید محتوای یوتیوب را مشاهده کنید.

پوشش دامنه روتر Asus DSL-AC51

آزمایشات پوشش دامنه در یک خانه 75 متری انجام شد. دیوارها، وسایل الکتریکی برخی از عوامل متغییری هستند که در هر محیطی وجود دارند. اگر فرض کنیم که با لپ تاپ به اینترنت وصل می‌شوید در باند 2.4 گیگاهرتز می‌توانید حداکثر دامنه 120 متر مربع را پوشش دهید، توجه داشته باشید که ماژول‌های وای فای استفاده شده در گوشی‌های هوشمند ضعیف تر هستند. باند 5 گیگاهرتز با پشتیبانی نرم افزاری AiRadar در محدوده خود به صورت موفقیت آمیزی عمل می‌کند.

مصرف یک دستگاه میان رده ناچیز است. اگر در اینترنت به گشت و گذار بپردازید و از طرف دیگر به انتقال فایل هایی بپردازید، دستگاه حداکثر 5.83 وات برق مصرف می‌کند. دستگاه خیای گرم نمی‌شود و در طول یک هفته ای که روتر تحت آزمایش قرار گرفته بود، هیچ اختلالی در پایداری سیگنال‌ها مشاهده نشده است.

نقد و بررسی روتر مودم ایسوس مدل Asus DSL-AC51

ASUS DSL-AC51 یک مودم روتر است که ظاهر آن به شما اعلام می‌کند که به شرکت ایسوس تعلق دارد. به طور کلی هیچ چیز غیر عادی در ان وجود ندارد. در بازه قیمتی که این دستگاه دارد، رقبلایی وجود دارند که از استاندارد 802.11 ac پشتیبانی می‌کنند و فقط روتر و با مودم هستندغبنابراین می‌توان گفت که این محصول ایسوس، عملکرد دو دستگاه را با هم ترکیب کرده و در قالب یک دستگاه به کاربران ارائه می‌دهد و ASUS DSL-AC51 یک محصول 2 در 1 است که عملکرد درخور قیمت خود را ارائه می‌دهد.

یکی از رقبای روتر DSL-AC51، دستگاه گرانتر TP-Link Archer VR400 است که از پورت اترنت گیابیتی، پورت USB؛ امکان اشتراک گذاری چاپگر و رسانه ها، سرعت بالاتر در باند 5 گیگاهرتز برخوردار است. به طور کلی در مقایسه با روتر تی پی لینک، با خرید DSL-AC51 ایسوس شما به طور متوسط 25 درصد در هزینه‌های خود صرفه جویی می‌کنید. به طور خلاصه ما دستگاهی با پشتیبانی فیبری را در اخیتار داریم که می‌تواند برای کاربران خانگی در اولویت قرار بگیرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *